18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ HAFTASI İÇİN PANO DÜZENLENDİ.

KURAN-I KERİM ÖĞRENEN ÖĞRENCİLER İÇİN KUTLAMA

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNİN EĞLENCELİ ETKİNLİKLERİ

Ock

Okulumuzda yaptığımız koçluk çalışmaları velilerin evlerine kadar taşındı. öğretmenlerimiz koçluk yaptıkları öğrencilerin çalışma ortamını gördü ve gerekli tedbirler aldı.

Ock

Okulumuzda oluşturduğumuz kulüpler ile öğrencilerimize keyifli anlar yaşatıyor, okulu benimsemelerini, keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Bu durum öğrencilerimizin akademik başarısına da olumlu katkı yapmaktadır.

Ock

21. Yüzyıl teknolojiyi etkin kullanamayan toplumları medeniyet yarışında saf dışı bırakacaktır. teknoloji kullanımının gerekliliğine inanıyor ve teknolojik araçları okulumuzda etkin olarak kullanıyoruz.

Ara

İmam hatip okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi faaliyetler düzenlenir.

Ara

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilere ilgili ders öğretmeni  seminerler düzenlendi.

Ara

8.SINIFLARA YÖNELİK LGS DENEMSİ YAPILDI.

Ara

1.ve 2.sınıf öğrencilerimiz kuşlar için yuva yaptı.

1. ve 2.Ssınıflarla  yerli etkinlikleri

Anasınıfımızın yerli malı etkinlikleri

Ara

Sınıf duvarlarını yıldızlarla süsledik.Öğrencilerin derslere ilgilerini çekmek için yapıldı.