May

ÖSYM tarafından 2021 YKS TYT Oturumu, 2021 YKS AYT Oturumu ve 2021 YKS YDT Oturumu öğretmenlerin tercihine açıldı.

Nis

Covid-19 süresince okullarda uyulması gereken kurallar  hakkında bilgilendirme rehberleri yayınlanmıştır.

Nis

Bağımlılık, bir nesneye, kişiye ya da bir varlığa duyulan önlenemez istek; veya bir başka iradenin tahakkümü altına girme durumu olarak tanımlanır. Bağımlılık kavramının anlamı, psikoloji ve siyaset alanlarında farklıdır.*

Nis

Açık Öğretim Lisesi, 2020-3. Dönem İş ve İşlemleri ile İlgili  Genel Kapsamlı Duyuru yayınladı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığından Sınav Açıklaması geldi. MEB'den Flaş Sınav Açıklaması: O Sınavlar Online Yapılacak!

Nis

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokulu ve Ortaokulu 2, 3, 4 ve 5. Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı

Nis

Bu yıl Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında  6 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek merkezî sınavın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Nis

2021 yılında "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav"da aday öğrencilerimizin sorumlu olacakları konu, kazanım ve açıklamalar yayınlandı.