2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi DYK İş Takvimi

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme e-Kılavuzu'na göre Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Takvimi'nin detayları belli oldu.

Ülkemizde MEB'e bağlı okullarda hafta içi derslerin dışındaki zamanlarda, haftasonu ise tüm gün uygulanabilen Destekleme Yetiştirme Kursları ile öğrencilere ücretsiz derslerini takviye ve sınavlara hazırlık kurs imkanı verilmektedir. Öğretmenlerin ek ders usulüne göre girmekte oldukları DYK takvimi Milli Eğitim tarafından açıklanarak duyurulmaktadır.

Devletin öğrencilerin özel kurslara olan ihtiyacını en aza indirmek için son yıllarda devreye aldığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları MEB'e bağlı okullarda öğrencilerin talebine göre destek amacıyla açılıyor. Hafta için okul saatleri dışında veya hafta sonları öğrenciler DYK ile derslerine katkı sağlamaya çalışırken, LGS, YKS gibi sınavlara da hazırlanma imkanı buluyor.

18-06-2021

Yayın: 18.06.2021 - Güncelleme: 18.06.2021 09:50 - Görüntülenme: 211